Kanalazd a tetejére a habos krémet, és tedd a hűtőbe egy órára, hogy megdermedjen a töltelék. A tetejét rakd ki ízlésesen eperrel, és tedd vissza még néhány órára a hűtőbe. Minden eperimádónak muszáj megkóstolnia a habkönnyű eperfelfújtat is.

Epres mascarpone torta sets nélkül 2018

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz Rózsa11 Egy adagban 8 adagban 100g-ban 5% Fehérje 22% Szénhidrát 28% Zsír A tésztához: 79 kcal 45 kcal A krémhez: 126 kcal 91 kcal 10 kcal 9 kcal 4 kcal Tetejére: 5 kcal Összesen 369 Kcal 629 kcal 359 kcal 1010 kcal 730 kcal 81 kcal 75 kcal 30 kcal 41 kcal 2955 63 kcal 36 kcal 102 kcal 74 kcal 8 kcal 3 kcal 298 46% Víz TOP ásványi anyagok Nátrium Kálcium Foszfor Magnézium Szelén TOP vitaminok C vitamin: Kolin: E vitamin: A vitamin (RAE): Niacin - B3 vitamin: Összesen 4. 8 g Összesen 28. 8 g Telített zsírsav 11 g Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g Koleszterin 48 mg Ásványi anyagok Összesen 130. 2 g Cink 0 mg Szelén 0 mg Kálcium 28 mg Vas 0 mg Magnézium 6 mg Foszfor 28 mg Nátrium 68 mg Réz 0 mg Mangán 0 mg Szénhidrátok Összesen 23 g Cukor 10 mg Élelmi rost 1 mg VÍZ Összesen 47. 6 g Vitaminok Összesen 0 A vitamin (RAE): 130 micro B6 vitamin: 0 mg B12 Vitamin: 0 micro E vitamin: 1 mg C vitamin: 17 mg D vitamin: 7 micro K vitamin: 2 micro Tiamin - B1 vitamin: 0 mg Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg Niacin - B3 vitamin: 0 mg Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg Folsav - B9-vitamin: 8 micro Kolin: 8 mg Retinol - A vitamin: 128 micro α-karotin 0 micro β-karotin 31 micro β-crypt 0 micro Likopin 0 micro Lut-zea 8 micro Összesen 38.

A zselatint elkészítjük a csomagoláson leírt módon, hozzáadunk és alaposan elkeverünk benne néhány evőkanálnyit a joghurtos-epres krémből. Folyamatos kevergetés mellett a joghurtos krémhez öntjük a zselatint, azután beleforgatjuk a habbá vert tejszínt. A tejszínnel gazdagított krémet a piskótaalapra öntjük, és legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük, de az sem baj, ha egy egész éjszakát pihen a hidegben. A megszilárdult tortát szeletelés előtt a félretett eperszemekkel díszítjük, de tejszínhabbal, csokireszelékkel is csinosíthatjuk. Nem csak pite: áfonyás túrókrémes pite Hogyan lehet a leggyorsabban összedobni egy isteni desszertet? A Nem csak pite Instagram-oldal szerzője, Forgács Timi elhozta nektek kedvenc áfonyás és túrós receptjét. Epres sajttorta sütés nélkül Hozzávalók az alaphoz: 250 g keksz 100 g vaj Hozzávalók a krémhez: 600 g krémsajt 400 g natúr joghurt 1 vaníliarúd 100 g porcukor 12 g lapzselatin Hozzávalók a tetejére: 150 g eper Néhány friss menta- vagy citromfűlevél (elhagyható) Így készül: A kekszet a tortaalaphoz ledaráljuk – jó az is, ha egy mozsárban porítjuk vagy nejlonzacskóba téve klopfolóval törjük össze.

Szponzorált tartalom Az egyik legjobb dolog a nyárban, - álljon rendelkezésünkre akár egy tágas kert, kényelmes terasz vagy csak egy parányi erkély hogy egy kötetlen hangulatú, családi vagy baráti grillezésre bárhol lehetőségünk van. A kellemes csevej mellé elmaradhatatlan a füst illata, a pácolt húsokhoz és zöldségekhez készült gazdag saláták színkavalkádja, illetve egy pohár hűsítő bor vagy sör íze. A lényeg mindössze, hogy a szabadban, szabadtűzön süssük a húst, halat, és a zöldségeket. A grillezve készült étel nemcsak ínycsiklandozóan finom, hanem egészséges is, ha betartjuk a grillezés aranyszabályait. A folyamatot mindenképp érdemes előkészíteni, hogy minden gördülékenyen menjen. Vegyük hát sorra a teendőket! Rakott krumpli: a klasszikustól a cukkinisen át a darált húsosig A rakott krumpli az első ételek egyike, amivel egy kezdő szakács próbálkozik. Könnyű sikereket elérni vele, hiszen meglehetősen egyszerű az elkészítése. A variációk száma szinte végtelen: lehet klasszikus kolbászos-tojásos, zöldséges, ragus, gombás, spenótos, lecsós rakott krumpli is, de különféle húsokat is szoktak rétegezni a burgonya közé, és van, aki reszelt sajtot is tesz rá.

Keress receptre vagy hozzávalóra 5/5 30 perc rafinált megfizethető 4 adag Elkészítés A mascarponés epertorta elkészítéséhez simára keverjük a mascarponét a citrom levével, reszelt héjával, a vaníliás cukorral és a porcukorral. Beledolgozzuk a zselatinfixet. A tejszínt kemény habbá verjük, és ezt is a krémbe forgatjuk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, és alaposan lecsepegtetjük. Néhány szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit feldaraboljuk. Babapiskótával kirakjuk egy kb. 20 cm átmérőjű kapcsos tortaforma alját, ha kell, megfelelő méretűre törjük a piskótát. Rásimítunk egy vékony krémréteget, és megszórjuk az eper felével. Erre kenjük a krém felét, megszórjuk a maradék eperre, és bevonjuk a maradék krémmel. A torta tetejére a félretett epreket felszeleteljük, a tortára rakosgatjuk, és megszórjuk pisztáciával. Kb. 1 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt levesszük a tortáról a tortakarikát, és a szélére körben rátapasztjuk a babapiskótákat. Megjegyzés Fotó: Springerpics - MME Ezek is érdekelhetnek Friss Ha így grillezel szárnyast, porhanyós lesz és nem fog kiszáradni!

Végre itt a várva várt eperszezon, így hozzáláthatunk az epres édességek elkészítéséhez. Ennek örömére hoztunk is három klassz receptet, amit minden eperrajongó imádni fog. Az eper csodásan harmonizál a fahéjjal, a mentával és a citromfűvel, ezeket az alábbi epertorta receptekben ki is használjuk. Arról nem is beszélve, milyen nagyszerű dolgok kerekednek ki abból, ha tejszínhabbal, mascarponéval vagy épp krémsajttal találkozik a nyár egyik legkedveltebb gyümölcse. Próbáld csak ki! Joghurtos epertorta Hozzávalók: 2 tojásból sütött vékony piskótaalap 500 ml natúr joghurt 300 ml habtejszín 300 g eper (az eperszezon elmúltával fagyasztott gyümölcsöt is használhatsz) + 8 szem a díszítéshez 50 g cukor fahéj ízlés szerint (el is hagyható) 1 csomag zselatin Így készül: Egy kapcsos tortaformában piskótalapot sütünk – nem kell magasnak lennie, mert csak a torta alapját képezi majd. Az epret alaposan megmossuk, és eltávolítjuk a levelét. Turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a fahéjat és a joghurtot, majd leturmixoljuk.

Epres torta sütés nélkül | Nosalty

Az ötéves unokám szülinapi tortája készítésekor megmaradt néhány alapanyag. Finom, könnyű süti készült belőle. Hozzászólások Régi hozzászólások (0) Hozzávalók Címlapról ajánljuk Gasztro Piknik a csillagok alatt, nyár, hűsítő gin tonicok és holdfotózás... A Hendrick's Gin különleges nyári piknikjén jártunk, ahol többek között megkóstolhattuk a legújabb Hendrick's Lunar Gin-ből készült frissítő koktélt, karnyújtásnyira kerültünk a Holdhoz, és más égi csodákat is láthattunk a Svábhegyi Csillagvizsgálóban. Most nektek is részetek lehet ebben az élményben, ami tényleg egy életre szól. Nosalty

A vajat megolvasztjuk, és hozzádolgozzuk a kekszet. Egy kisebb - 18-20 cm-es -tortakarika alját megszórjuk kevés zsemlemorzsával, hogy a tészta ne ragadjon bele. A vajjal összedolgozott kekszet belenyomkodjuk a tortakarikába Az eperből kiveszünk néhány szemet a díszítéshez, a többit apró darabokra vágjuk. Egy nagyobb keverőtálba tesszük a mascarponét, a habtejszínt - én cukrozott dobozost használtam - és a porcukrot. Kézi habverővel gyors mozdulatokkal kikeverjük, közben hozzáadjuk a habfixálót. Addig keverjük, amíg kellő keménységű nem lesz - nekem kb. 5 percig tartott. A felvert habhoz hozzákeverjük a feldarabolt epret, és ezzel is alaposan elkeverjük. Az epres habot a kekszre öntjük a tortakarikába, és csinosan elsimítjuk. A meghagyott epreket elosztjuk a krém tetején. A tortazselét a csomagon található leírás szerint elkészítjük, és a krémre öntjük. Legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük. Elkészítettem: 1 alkalommal Receptkönyvben: 0 Tegnapi nézettség: 2 7 napos nézettség: 81 Össznézettség: 10915 Feltöltés dátuma: 2020. május 20.

Keress receptre vagy hozzávalóra MME Itt van az eperszezon. Az illatos, zamatos, friss gyümölcsből pedig sokféle finom desszertet lehet készíteni. Ezúttal olyanokat ajánlunk nektek, amelyekhez még a sütőt sem kell bekapcsolni. Friss Ha így grillezel szárnyast, porhanyós lesz és nem fog kiszáradni! Szponzorált tartalom Az egyik legjobb dolog a nyárban, - álljon rendelkezésünkre akár egy tágas kert, kényelmes terasz vagy csak egy parányi erkély hogy egy kötetlen hangulatú, családi vagy baráti grillezésre bárhol lehetőségünk van. A kellemes csevej mellé elmaradhatatlan a füst illata, a pácolt húsokhoz és zöldségekhez készült gazdag saláták színkavalkádja, illetve egy pohár hűsítő bor vagy sör íze. A lényeg mindössze, hogy a szabadban, szabadtűzön süssük a húst, halat, és a zöldségeket. A grillezve készült étel nemcsak ínycsiklandozóan finom, hanem egészséges is, ha betartjuk a grillezés aranyszabályait. A folyamatot mindenképp érdemes előkészíteni, hogy minden gördülékenyen menjen. Vegyük hát sorra a teendőket!

4 g Összesen 230 g Telített zsírsav 86 g Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g Koleszterin 385 mg Összesen 1041. 2 g Cink 1 mg Szelén 3 mg Kálcium 222 mg Vas 1 mg Magnézium 49 mg Foszfor 221 mg Nátrium 543 mg Mangán 1 mg Összesen 184 g Cukor 83 mg Élelmi rost 9 mg Összesen 380. 6 g A vitamin (RAE): 1042 micro B12 Vitamin: 1 micro E vitamin: 4 mg C vitamin: 140 mg D vitamin: 58 micro K vitamin: 15 micro Niacin - B3 vitamin: 1 mg Folsav - B9-vitamin: 68 micro Kolin: 65 mg Retinol - A vitamin: 1021 micro β-karotin 245 micro Lut-zea 61 micro Összesen 3. 9 g Összesen 23. 2 g Telített zsírsav 9 g Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g Koleszterin 39 mg Összesen 105. 1 g Kálcium 22 mg Magnézium 5 mg Foszfor 22 mg Nátrium 55 mg Összesen 18. 6 g Cukor 8 mg A vitamin (RAE): 105 micro E vitamin: 0 mg C vitamin: 14 mg D vitamin: 6 micro Folsav - B9-vitamin: 7 micro Kolin: 7 mg Retinol - A vitamin: 103 micro β-karotin 25 micro Lut-zea 6 micro Elkészítés A háztartási kekszet összetörjük - nem kell darálni, de azért ne legyen túl darabos.

  1. Epres mascarpone torta sets nélkül online
  2. Epres mascarpone torta sets nélkül 2020
  3. Road nem kell más dalszöveg youtube
  4. Epres mascarpone torta sets nélkül 5
  5. Epres mascarpone torta sets nélkül -