1. Krystal sutherland a szerelem kemija magyarul
  2. Krystal sutherland a szerelem kemija 2
  3. Krystal sutherland a szerelem kemija online
  4. Krystal sutherland a szerelem kemija 5

Leírás A szerelem kémiája – Filmes borítóval Krystal Sutherland Henry Page eddig még nem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. Miután Grace-t és Henryt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú lassan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Egyre világosabbá válik, hogy Grace-nél valami nagyon nem stimmel, mert ellentmondásosan viselkedik a fiúval. De Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

Krystal sutherland a szerelem kemija magyarul

A való életben viszont azért nem minden olyan, mint a könyvek lapjain. A romantikus pillanatok könnyen csapnak át viccessé, és ez így van jól. A cuki, rózsaszín vallomások a való életben már inkább a too much kategóriába esnek. Viszont sok olyan pillanat, ami egyáltalán nem rózsaszín és egyáltalán nem cuki, valahogy... mégis megmagyarázhatatlan módon romantikus, pusztán azért, akivel vagy. Szóval az eleje ilyen szempontból kifejezetten jól indult. Már önmagában az is nagyon tetszett, ahogy Henry felvezeti, hogy az ő szerelmi története, amit majd megismerünk, egyáltalán nem volt szerelem első látásra. Nagyon nem. Ezzel együtt viszont rá kellett jönnöm, hogy sok minden nem Henry pasis-nem is annyira romantikus hozzáállása miatt van úgy, ahogy, hanem egyszerűen... valahogy nem passzol egymáshoz a két szereplő. Hű, leírtam. És ezt csak részben rónám fel a könyv hibájának, egyetlen okból, más szempontok alapján ugyanis úgy érzem, ez bizony direkt volt. Azt hiszem, ez a könyv nem igazán akart romantikus sztori lenni a szó klasszikus, YA értelmében - sokkal inkább azt akarta megmutatni, hogy a szerelem milyen sokféle lehet, hogy a szerelemnek bizony ára van (nem is kicsi), és tetszik, nem tetszik, el is múlhat, vagy legalábbis átalakulhat.

Henry Page még sohasem volt szerelmes... Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és... bővebben Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt! Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont 5 db alatt Libri Szeged Árkád könyvesbolt A termék az alábbi akciókban szerepel: Napfényes könyvválogatás 20-70% 5% 3 499 Ft 3 324 Ft Kosárba Törzsvásárlóként: 332 pont Események H K Sz Cs P V 28 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 1

Krystal sutherland a szerelem kemija 2

krystal sutherland a szerelem kemija videa

Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

Krystal sutherland a szerelem kemija online

Henry Page még sohasem volt szerelmes... Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

Kiadó: Maxim Könyvkiadó Oldalak száma: 288 oldal Boritó: füles, kartonált ISBN: 9789634994695 Kiadás éve: 2021

Krystal sutherland a szerelem kemija 5

  • Krystal sutherland a szerelem kemija video
  • Krystal sutherland a szerelem kemija magyarul
  • Krystal sutherland a szerelem kemija 2017

19. Kelly&Lupi olvas 12. 21. Deszy könyvajánlója

Szeretem, ha kész válaszaim vannak arra, amikor az emberek rólam kérdeznek. Úgy értem, ha én nem tudom, ki vagyok, hogyan várhatnám el ezt másoktól? 41. oldal Ha mindent áteresztesz egy szűrőn, azzal elvész az eredetiség, az, hogy milyen is vagy valójában. 59. oldal A világegyetem nem az a varázslatos hely, amilyennek lefestik. Fájdalmasan gyönyörű, de nincs itt semmilyen varázslat, csak tudomány. 61. oldal Nem éppen a boldogtalanság legjobb ellenszere, ha jelentéktelennek érzed magadat. oldal Amikor felnézek az éjszakai égboltra, eszembe jut, hogy semmi más nem vagyok, csak régóta halott csillagok hamvai. Az ember atomok összessége, amelyek meghatározott rend szerint egy rövid időre összeállnak, majd újra széthullanak. Megnyugvást találok a jelentéktelenségemben. 62. oldal Mindannyiunkra feledés vár. Ez a legjobb dolog, amit a világegyetemtől valaha kaptunk. oldal Amikor meghalunk, egyszerűen szétszóródunk a semmiben, függetlenül attól, hogy mennyi fájdalmat, félelmet vagy megaláztatást kellett elviselnünk életünk során, hogy mennyi szomorúságot vagy gyászt kellett átélnünk.

  1. Győr moson sopron megye termálfürdő 1